Vagabund Kiska a dobrý anjel Fico

15. februára 2014, martina, Nezaradené

Len pred pár dňami som tu písala, že Kiska sa bude musieť pripraviť na kýble hnoja, ktoré sa na neho budú liať, pretože sa ukázalo, že je schopný zdolať Fica. S prekvapením som zistila, že túto prácu už tak skoro urobil denník Pravda. Skoro preto, že Kiska ešte nie je v druhom kole a ani tam po takýchto bombastických článkoch nemusí byť. Ficova propaganda asi zabúda, že ho kľudne môže predstihnúť Kňažko alebo Procházka. Ibaže by mali aj pre nich niečo pripravené.

Chcem veriť, že Pravda je seriózny denník a bude sa pýtať alebo podobne, ako Kiskovej minulosti, venovať aj Ficovej minulosti. Napríklad ako svojou hlavou získal milióny pre Smer, či pil Coca-Colu s Gorilami alebo prečo kryl emisný škandál. Je toho veľa….

Tým nechcem brániť úžerníkov a podnikateľov, ktorí svojou nečestnosťou pripravili ľudí o majetok. Ak to Kiska urobil, mali predsa konať orgány činné v trestnom konaní. Ale podľa všetkého svojím podnikaním sa pohyboval v medziach zákona. Čo sa už o zháňaní čiernych peňazí pre stranu povedať nedá.  

Špiny ešte príde v kampani veľa. A ja, ako ľavicová volička so sociálnym cítením, si opäť nemám koho vybrať. Fico, Kiska a ďalší sú pravičiari, ktorí sa budú teraz musieť naučiť plávať v mori výkalov. Je mi z toho na zvracanie.